Om os

Simonsen Tømrer og Snedkerfirma A/S

Vi er en Jydsk familievirksomhed, der leverer solide byggerier, et stort fokus på detaljen og godt gedigent håndværk. Vi servicerer primært virksomheder, boligforeninger og det offentlige Danmark.

Vil du vide mere?

Historien bag Simonsen…

Simonsen Tømrer og Snedkerfirma A/S blev startet i 1937 af den unge tømrersvend Alfred Simonsen.

Alfred Simonsen danner Simonsen Tømrer og Snedkerfirma i 1937 i Geding som ung tømrersvend. I 1954 flytter firmaet fra Geding til Tilst, og i 1975 overdrages firmaet til sønnerne Henning og Birger Simonsen.

De to brødre kører firmaet videre, i de første år med Alfred som konsulent, indtil 2004 hvor Hennings søn, Stefan Simonsen, overtager firmaet og kører firmaet videre som 3. generation. Også Stefan har haft glæde af den forrige generations erfaringer, da både Stefans far og onkel har fungeret som konsulenter de første år. I dag er Henning Simonsen ansat som snedker i firmaets eget snedkeri.

Stefan Simonsen er dermed 3. generation, der har valgt at skabe solide byggerier i og omkring Aarhus, præcist som sin far, onkel og farfar.

Maskinsnedkeriet

Vi har vores eget snedkeri på 400 m2, med mange forskellige maskiner og vi kan fremstille næsten alt. Det er en stor fordel for os, at kunne producere specialfremstillede materiale, når vores projekter kræver unikke elementer. Vi er fascineret af det gode håndværk, og vi har gennem tiden snedkereret alverdens ting – lige fra specialdesignede fodlister til unikke snedkerkøkkener.