Hvad vi kan

Vi har fokus på detaljen og skaber godt håndværk – det har vi gjort siden 1937.

Et moderne tømrer og snedkerfirma med eget top moderne snedkeri. Vi skaber gennemtænkte byggerier for virksomheder, boligforeninger og det offentlige Danmark. Vi har stort fokus på, at skabe stærke partnerskaber, hvor vi leverer stærk service, stram tidsstyring og godt gedigent håndværk.

Vil du vide mere?

ET MODERNE TØMRER OG SNEDKERFIRMA

Startet i 1937 og med 3. generation Simonsen bag høvlebænken.

Simonsen Tømrer og Snedkerfirma er et veldrevet, moderne og bæredygtigt firma, der leverer målrettede byggerier til virksomheder, boligforeninger og det offentlige Danmark. Vi opererer med udgangspunkt fra vores base i Tilst, vest for Aarhus, og servicerer kunder i hele Østjylland. 

Vi har vores eget topmoderne snedkeri, hvor vi kan skabe unikke produkter og løsninger til specielle byggerier. 

Erhvervsbyggeri i alle størrelser

Service, nybyg og renoveringer

Hos Simonsen Tømrer og Snedkerforretning udfører vi erhvervsbyggeri i alle størrelser. Vi tilbyder løsninger i både fag-, hoved- og totalentreprise, men arbejder primært i hoved- og totalentrepriser.

Vi har en stor viden og erfaring indenfor erhvervsbyggeri, og vi leverer, i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere, kvalitetsbyggeri indenfor alle byggeriets facetter.

Vi starter ethvert projekt, med at udarbejde en projektplan, der bl.a. indeholder en beskrivelse af alle projektets faser og leverancer, samt en tidsplan. Tidligt i processen prioriterer vi tid til en grundig forventningsafstemning med vores kunder, da det er vores erfaring, at det skaber de bedste forudsætninger for et succesfuldt partnerskab.

Vil du vide mere?

Målrettede løsninger til boligforeninger

Renoveringer, service, eller nye afdelinger

Simonsen Tømrer og Snedkerforretning er en erfaren samarbejdspartner for boligforeninger, uanset om I skal have bygget nye afdelinger, udført en større eller mindre renovering, eller gjort en lejlighed klar til en ny lejer.

Vi har stor erfaring i større og mindre projekter, lige fra mindre reparationsopgaver, til klargøring af lejligheder, til renovering af facader eller opgange.

Vi er eksperter i renovering af beboede afdelinger, og ved at renoveringsprojekter kræver noget andet end nybyggeri. Her højner vi vores fokus på fleksibilitet og kreativitet, for dermed at skabe et konstruktivt samarbejde og dialog mellem alle involverede parter.

Vil du vide mere?

Erfaren leverandør til kommuner

En sikker samarbejdspartner

Simonsen Tømrer og Snedkerforretning er det offentlige Danmarks sikre byggepartner – uanset om der er behov for service, renoveringer eller nybyggeri, så har vi ekspertisen. Vi ved at et succesfuldt institutionsbyggeri skabes gennem planlægning, dialog og omtanke – det gælder både for byggeri til yngre og ældre målgrupper.

Når vi ombygger, renoverer og servicerer skoler og daginstitutioner har vi stort fokus på dialogen med ledelsen, så vi kan opnå den bedst mulige forståelse for stedets daglige drift, hverdag og funktioner. Når vi lykkedes med dette, bliver byggeriet ofte en kilde til læring og inspiration for børnene.

Vi har stor erfaring i at renovere plejehjem, skoler og daginstitutioner sideløbende med at brugernes dagligdag fortsætter ufortrødent. Vi har ligeledes stor erfaring i arbejde med korte deadlines, f.eks. når en børnehave skal renoveres i børnenes sommerferie.

Vil du vide mere?

Vinduespriser.dk

Få udskiftet vinduer – let, enkelt og billigt

Simonsen Tømrer og Snedkerforretning har stor erfaring og ekspertise indenfor effektive vinduesudskiftninger. Vi assisterer gerne med råd og vejledning tidligt i processen, så I får de helt rigtige vinduer og døre til jeres ejendom.

Vi arbejder med de bedste materialer fra velkendte producenter, og vi udfører vinduesudskiftninger i alle former og variationer. Uanset om I skal have udskiftet et vindue eller foretaget en komplet facaderenovering, så har Simonsen Tømrer og Snedkerforretning ekspertisen. Vi arbejder primært for erhverv, boligforeninger og det offentlige Danmark, men løser enhver opgave indenfor dør- og vinduesudskiftninger.

Vil du vide mere?